Prolimit Windsurftrolley 2021 - Windsurf Accessoire Vorige Prolimit Windsurftrolley 2021 - Windsurf Accessoire
Tabou

Tabou bullit 2020

Vanaf € 1.099,00
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
CONF-WSBOARDS-BULLIT20

Hulp nodig?

Vraag gear-guru Jan-Willem

Oude gear?

Uitgegroeid uit je huidige surfmateriaal? Of verliefd geworden op het nieuwste model? Dan heb je vast wat in te ruilen. Ook dat kan bij Surfcenter! Helpen we je zelfs daar zelfs graag bij. Want wat voor jou niet meer goed genoeg is, is voor anderen vaak de perfecte start om met windsurfen te beginnen of een volgende stap te zetten.

Nu inruilen

Allrounder
De Bullit is een van de freeride boards uit de range van Tabou. De Bullit is een goede allrounder, zowel geschikt om je eerste windsurfkilometers op te maken, als ook een heerlijk freeride board waar je jaren mee vooruit kunt! Het is een makkelijk te varen board, heeft veel controle en ook gijpen op dit board gaat fijn en ‘smooth’ omdat het volume vooral achterin zit. Ben je op zoek naar een fijn en stabiel board om te leren windsurfen of een board waarmee je lekker mee kunt gaan freeriden? Dan is de Bullit iets voor jou! De Bullit is ook een geschikte optie als familieboard.

Constructie
Door het gebruik van stevige materialen als fiberglass en wood in de constructie kan het board tegen een stootje. Uniek aan dit board is de geïntegreerde ‘nose protector’. Deze beschermd de neus van je board. Dus mocht  je per ongeluk een keer een klapper maken op het water is de kans op schade aan je board een stuk kleiner. Ideaal toch!?

Opties
We verkopen de Bullit in 4 verschillende maten: de 185 en 155 liter boards hebben meer drijfvermogen en zijn geschikt als je beginnend surfer bent en boven de 100 kilogram weegt of als je op zoek bent naar vaargemak. De 135 en 145 liter uitvoeringen zijn geschikt als je wilt beginnen en minder dan 100 kilo weegt of je freerider bent, eerder wil planeren en wel houdt van een beetje snelheid. Met deze boards kun je als intermediate surfer planeren vanaf  13 knopen/4 beaufort.         

Kenmerken

  • Makkelijk en stabiel 
  • Universeel/breed inzetbaar
  • Ingebouwde nose-protector 
  • Duurzame constructie 
  • Geschikt voor zowel beginnend als intermediate surfer
Meer informatie
Merk Tabou
Schrijf uw eigen review
Schrijf een reviewTabou bullit 2020
Veelgestelde vragen
Geen vragen gevonden.
Heb je vragen over dit product?