Tabou bullit 2020 Vorige Tabou bullit 2020
Tabou

Tabou rocket MTE 2020

Vanaf € 1.099,00
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
CONF-WSBOARDS-ROCKET20

Hulp nodig?

Vraag gear-guru Jan-Willem

Oude gear?

Uitgegroeid uit je huidige surfmateriaal? Of verliefd geworden op het nieuwste model? Dan heb je vast wat in te ruilen. Ook dat kan bij Surfcenter! Helpen we je zelfs daar zelfs graag bij. Want wat voor jou niet meer goed genoeg is, is voor anderen vaak de perfecte start om met windsurfen te beginnen of een volgende stap te zetten.

Nu inruilen

Ideale freerider
De Tabou Rocket is het perfecte board voor jou als je de basis lekker te pakken hebt en nu wilt genieten en verbeteren op het water. De Rocket is een fijn en gemakkelijk freeride board waar je lekker mee kunt ‘cruisen’. Met dit board kan je de volgende stap maken, het board planeert makkelijk aan, omdat de voetbanden mooi op de rail van het board geplaatst zijn. Met dit board kun jij met een beetje ‘knowhow’ alle condities aan: het board heeft een goede topsnelheid en is goed te controleren in verschillende omstandigheden! Bij chop, vlak water,  bij minimale wind,  maximale wind en noem maar op. De Rocket geeft jou de controle en het vertrouwen om jezelf uit te blijven dagen en je snelheid te verbeteren! Daarnaast zal je met dit board ook lekker kunnen gijpen: door de dikkere rail van het board blijft het stabiel en behoud het zijn snelheid. 

Ingebouwde nose-protector
Een van de grote voordelen van dit board ten opzichte van veel andere freeride boards is de ingebouwde ‘nose-protector’. Hierdoor hoef je niet zelf een externe ‘nose-protector’ aan te schaffen om schade aan je board een stap voor te zijn! Ook ziet een ingebouwde nose protector er beter uit, het past bij het design.  

Volume
Ben je meer ervaren, kan je al gijpen en  ga je voor een hogere eindsnelheid ? Kies dan voor de Rocket 135 liter. Heb je de basis net onder controle en ben je toe aan de volgende stap? Ga dan voor de 145 liter, deze heeft net iets meer drijfvermogen en dit zal je helpen om te blijven staan op een iets technischer board en ook zullen je eerste keren aanplaneren iets gemakkelijker gaan op een board met meer volume. 

Kenmerken

  • Geschikt voor alle condities 
  • Makkelijk te controleren 
  • Stabiel in de gijp 
  • Goede topsnelheid 
  • Ingebouwde nose-protector 
Meer informatie
Merk Tabou
Schrijf uw eigen review
Schrijf een reviewTabou rocket MTE 2020
Veelgestelde vragen
Geen vragen gevonden.
Heb je vragen over dit product?