Turbo GT 2019 Vorige Turbo GT 2019
Severne

Convert 2020

Vanaf € 459,00 Normale prijs € 625,00
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
CONF-CONVER2020

Hulp nodig?

Vraag gear-guru Jan-Willem

Oude gear?

Uitgegroeid uit je huidige surfmateriaal? Of verliefd geworden op het nieuwste model? Dan heb je vast wat in te ruilen. Ook dat kan bij Surfcenter! Helpen we je zelfs daar zelfs graag bij. Want wat voor jou niet meer goed genoeg is, is voor anderen vaak de perfecte start om met windsurfen te beginnen of een volgende stap te zetten.

Nu inruilen

Zeer sterk freeridezeil voor een toegankelijke prijs
De Convert is een freeridezeil boordevol handige functies. De Convert is een stevig gebouwd zeil waar je lang mee vooruit kunt. Het grootste deel bestaat uit X-Ply monofilm. Dit is sterker dan monofilm zonder X-ply-constructie. Ook is er in het midden gebruik gemaakt van sterk en duurzaam Dacron-zeildoek.

De Severne Convert is een goede optie voor de verbeteraar/progressieve windsurfer. Het zeil is makkelijk in gebruik en daarnaast licht en stabiel. Doordat de clew (het oog aan de achterzijde) van het zeil naar binnen staat, kan het zeil gevaren worden met korte gieklengte. Een korte giek vaart makkelijker en maakt het zeil beter te hanteren.

Dit zeil heeft geen cambers en is daardoor makkelijk op te tuigen. Het heeft een smalle mastslurf, waardoor het optrekken van het zeil of waterstarten gemakkelijker is.

Ga je voor meer uitdaging en wil je nog hogere snelheden behalen met een freeridezeil? Kijk dan eens naar de Severne Turbo. Dit zeil heeft twee cambers.

Kenmerken:

  • X-Ply monofilmconstructie: sterk en duurzaam
  • Gebruik van Dacron-zeildoek
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding 
Meer informatie
Merk Severne
Schrijf uw eigen review
Schrijf een reviewConvert 2020
Veelgestelde vragen
Geen vragen gevonden.
Heb je vragen over dit product?