SC Race 2020 Vorige SC Race 2020
Simmer Style

Enduro 2020

Vanaf € 439,00 Normale prijs € 754,00
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
CONF-ENDURO20

Hulp nodig?

Vraag gear-guru Jan-Willem

Oude gear?

Uitgegroeid uit je huidige surfmateriaal? Of verliefd geworden op het nieuwste model? Dan heb je vast wat in te ruilen. Ook dat kan bij Surfcenter! Helpen we je zelfs daar zelfs graag bij. Want wat voor jou niet meer goed genoeg is, is voor anderen vaak de perfecte start om met windsurfen te beginnen of een volgende stap te zetten.

Nu inruilen

Het beste van twee werelden: snelheid én bump ’n jump

Ben jij een allround windsurfer en houd je zowel van snelheid als zo nu en dan een hoge jump? Dan is de Enduro zeker geschikt voor jou. De Enduro combineert het beste van twee werelden: het zeil is gemaakt voor freeriders die ervan houden om ook af en toe te waven. 

Aan de ene kant is het zeil erg wendbaar. Daardoor kun je lekker springen en gijpen in de golven. Daarnaast is de Enduro ook erg stabiel. Dat zorgt voor controle, zodat je ook met hogere snelheid comfortabel kunt varen, zowel in de golven als op vlak water. Vanwege deze controle is de Enduro ook nog eens ideaal om te gebruiken op de foil.

Uit tests is gebleken dat de Enduro een stabiel drukpunt in het zeil heeft. Daardoor is het zeil te gebruiken in een grote windrange en kun je ook in de vlagen relaxt blijven varen. Met de Enduro hoef je je niet druk te maken over het zeil. Haak in en geniet van je sessie, het zeil doet de rest voor jou!

De Endura is beschikbaar in twee kleuren: de oranje en de gele variant. 

Het zeil is licht, maar toch sterk gebouwd. Zo is er in het bovenste paneel gebruik gemaakt van Dacron, waardoor je zeil langer mooi blijft wanneer je hem oprolt. In het onderste paneel is gebruik gemaakt van X-ply, wat je zeil extra stevigheid biedt. De 5 latten zorgen voor veel profiel, waardoor het zeil veel power heeft en goed kan versnellen.  

De Enduro is zowel met een SDM als een RDM mast te varen. Bovendien kun je de 5.9 tot 7.1 allemaal op dezelfde 430 mast varen.

Kortom, de Enduro is iets voor jou als je op zoek bent naar een licht, stevig zeil dat gemakkelijk te gebruiken is. Je kunt er lekker op heen en weer varen met goede snelheid, maar het zeil is ook gemaakt om mee te bump ‘n jumpen.

Kenmerken:

  • Goede allrounder: wave, freeride én foil 
  • Geschikt voor golven én vlak water 
  • Gemakkelijk op te tuigen 
  • Goede snelheid 
  • Wendbaar 
  • Veel controle
  • Licht en stevig gebouwd
Meer informatie
Merk Simmer Style
Schrijf uw eigen review
Schrijf een reviewEnduro 2020
Veelgestelde vragen
Geen vragen gevonden.
Heb je vragen over dit product?