E_PACE 2020 Vorige E_PACE 2020
GA Sails

Hybrid 2020

Vanaf € 439,00
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
CONF-SAILS-HYBRID20

Hulp nodig?

Vraag gear-guru Jan-Willem

Oude gear?

Uitgegroeid uit je huidige surfmateriaal? Of verliefd geworden op het nieuwste model? Dan heb je vast wat in te ruilen. Ook dat kan bij Surfcenter! Helpen we je zelfs daar zelfs graag bij. Want wat voor jou niet meer goed genoeg is, is voor anderen vaak de perfecte start om met windsurfen te beginnen of een volgende stap te zetten.

Nu inruilen

Groot windbereik
Ben je op zoek naar een set zeilen waarmee je in alle condities kan varen? Neem dan zeker de Hybrid mee in je overweging! De Hybrid is een sterk allround zeil met een groot windbereik. De zeilen tot en met 6.4 bestaat voor een deel uit X-Ply monofilm. Dit is sterker dan monofilm en hierdoor zal je zeil langer meegaan. De Hybrid zorgt ervoor dat je met een minimale hoeveelheid zeilen in je range kan varen in alle omstandigheden! Van sterke wind tot lichtweersessie: de Hybrid zal jouw vriend zijn! De Hybrid geeft jouw veel comfort voor minimale input. Het zeil is gebruiksvriendelijk en makkelijk te controleren . Je zult door het ontwerp niet snel ‘overpowered’ varen of moeten wisselen van zeil. Dit verminderd jouw tijd op de wal en vergroot jouw tijd op het water!


Kenmerken:
  • Groot windbereik
  • Veel comfort met weinig input 
  • Sterk X-Ply materiaal in zeilen tot 6.4 vierkante meter
  • Gemakkelijk te controleren en gebruiksvriendelijk 

Combinatie:
De Hybrid past qua eigenschappen goed bij de Tabou Rocket. Dit zou een goede combi kunnen zijn. Benieuwd? Neem een kijkje op (link)

Bijpassende video’s:

Meer informatie
Merk GA Sails
Discipline Freerace, Freeride
Schrijf uw eigen review
Schrijf een reviewHybrid 2020
Veelgestelde vragen
Geen vragen gevonden.
Heb je vragen over dit product?